Bemutatkozás Programok Képgaléria Megközelítés

Megtalálta már a helyet, ahol pihenni fog?
Nyugat-Dunántúlon, Zala-megye egyik legszebb részén található Bázakerettye. A falu a magyarok és a külföldiek egyre keresettebb üdülőhelye, köszönhető ez a környéken található települések változatos programjainak és az egyre jobban fellendülő fejlesztéseknek.
A minden évszakban gyönyörű táj remek kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyóknak. A horgászat, túrázás, biciklizés, íjászat csak néhány a lehetőségek közül, melyek szinesíthetik az üdülést.

A falu bázai részén található a vendégház. Eredetileg az 1930-as években épült, majd 2007-ben lett teljesen felújítva, visszaidézve a régi technológiát és anyagokat.
A múlt évszázad sajátosságai remekül kiegészülnek napjaink modern igényeivel, hogy minden korosztály megfelelően, kényelmesen tudja eltölteni a szabadidejét.

A ház minden igénynek megfelelően felszerelt. A melléképülettel együtt, egyszerre akár 2 család is tud közösen pihenni. A főépületben 1 nappali, 1 háló, 1 gyerekszoba (emeletes + utazó ágy), konyha illetve fürdő és wc található. A melléképületben van egy franciaágy fürdővel és wc-vel.


Helyfoglalás
A szálláshelyet közvetlenül a tulajdonostól (Salamon Vince - +36-20-464-6829, salamonsax@gmail.com) lehet lefoglalni.
Telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot, leegyeztetjük az érkezés és az elutazás dátumát, a személyek és a szobák számát, egyúttal megbeszélhetjük az esetleg még kérdéses részleteket.
Ezt követően banki pénztári készpénzbefizetéssel vagy banki átutalással el kell küldeni a 10%-os foglalót. Befizetéskor a közlemény rovatba be kell írni a feladó nevét, mobiltelefonszámát, az érkezés és az elutazás dátumát.


Szállásdíj
  1-2 éjszaka 3-5 éjszaka 5-nél több éjszaka
Főépület 15.000,- Ft / éj 13.000,- Ft / éj 12.000,- Ft / éj
Melléképület 8.000,- Ft / éj 6.000,- Ft / éj 6.000,- Ft / éj

A törzsvendégeknek (visszajáró vendégeknek) 15%-os kedvezményt adunk!


Ingyenes szolgáltatások
A szállást igénybevevő vendégek számára a konyha (gáztűzhely, hűtőszekrény, hideg-melegvizes mosogató, kávéfőző, kenyérpirító, mikrohullámú sütő, edények, evőeszközök, konyharuhák, mosogatószer, fűszerek), a fürdőszoba, babaágy és etetőszék, a pihenőkert (kerti bútorok, kerti csap, zuhanyzó, hintaágy, hintaszék), szalonnasütő, bogrács tüzelővel, női-férfi bicikli, darts, tollaslabda, ping-pong asztal, kártya, digi TV, foci- és röplabda, gyermek felfújható medence csúszdával, játszótér, íjak, pajta, parkoló használata ingyenes.


Étkezési lehetőségek
  • Kerettye Étterem - heti menü ajánlattal
  • Zalai finomságok boltja, Báza
  • Kemencés sütés (kenyér, húsok, stb.)
  • Reggel 9:00-kor a ház előtt megáll a mozgópék friss pékáruval, tejtermékekkel


  • Hasznos linkek
  • www.bazakerettye.hu
  • www.kerettye.hu
  • www.budafaluus.hu
  • www.del-zalai-erdotaj.hu